A fost nevoie de polițiștii rutieri, cei de la ordine publică și de jandarmi, ca să calmeze un șofer beat. Care era și accidentat

215

Un bărbat din localitatea Pietroasa Mare a fost implicat într-un accident rutier, vineri după amiază, în satul Herendești de lângă Lugoj.

Băut bine, şoferul s-a urcat la volan, însă la un moment dat s-a dat peste cap cu maşina de câteva ori. Soţia şi rudele acestuia a ajuns la scurt timp la faţa locului, însă bărbatul a devenit violent şi început să ameninţe.

Deşi s-a rănit la cap, bărbatul a refuzat şi îngrijirile medicale din partea echipajului de la Ambulanţă sosit la faţa locului, în urmă apelului făcut la 112. Nici poliţiştii rutieri nu au reuşit să îl calmeze, aceştia fiind nevoiţi la un moment dat să apeleze la forţă.

Martorii au încercat să intervină şi i-au certat pe poliţiştii care l-au imobilizat pe bărbatul care a devenit şi mai violent. Aceştia au reuşit cu greu să îi pună cătuşele, după care au cerut sprijinul colegilor de la Ordine Publică, dar şi echipajelor de jandarmi.

Sosiţi la faţă locului, poliţiştii şi jandarmii au calmat spiritele şi în cele din urmă au reuşit să îl urce pe şofer în ambulanţă. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Rudele bărbatului susţin că acesta urmează un tratament stabilit de medic şi nu are voie să consume alcool, acesta fiind şi motivul pentru care ar fi devenit atât de violent.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să îl cerceteze pe bărbat, pentru toate faptele comise în acest caz.

Sursă: Lugoj Online

LĂSAȚI UN MESAJ