A fost găsit trupul fetiței din mașina căzută în Dunăre

982

Trupul fetiţei în vârstă de trei ani, care se afla alături de frate şi cei doi părinţi în maşina căzută în Dunăre, în urmă cu o săptămână, în judeţul Caraş-Severin, a fost găsit, la aproximativ zece kilometri de locul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat că trupul fetiţei a fost găsit de nişte pescari, în dreptul localităţii cărăşene Liborajdea, în jurul orei 16.00.

„Trupul fetiţei a fost găsit de nişte pescari la aproximativ zece kilometri de locul accidentului. În momentul de faţă, poliţiştii din oraşul Moldova Nouă sunt la faţa locului pentru a efectua cercetări. Trupul fetiţei va fi dus la morga din Moldova Nouă, pentru efectuarea necropsiei, iar cercetările continuă pentru identificarea şi celorlalţi doi bărbaţi aflaţi în maşină”, a afirmat Cecilia Dăneţ, informează Mediafax.

O maşină în care s-ar fi aflat cinci persoane, şoferul şi o familie cu doi copii, a căzut, în urmă cu o săptămână, în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini, din judeţul Caraş-Severin. Şoferul, un bărbat de 44 de ani care avea permis de şapte luni, a reuşit să se salveze şi a povestit că în maşină se aflau încă patru persoane.

“Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Duminică, maşina a fost scoasă din Dunăre, însă în autoturism nu se afla nicio persoană.

Luni, trupul femeii care se afla în maşină a fost găsit pe malul sârbesc al Dunării. Reprezentanţii autorităţilor sârbe au realizat mai multe fotografii pe care le-au trimis celor din România, pentru ca familia să o recunoască pe femeie. Între timp, cadavrul a fost transportat la morgă pentru autopsie, iar femeia a fost înmormântată în cursul zilei de marţi, fără ca autorităţile sârbe să aştepte răspunsul venit din România. Astfel, de abia miercuri, fratele femeii a identificat-o, pe baza fotografiilor primite, iar familia va trebui, prin Consulat, să facă actele necesare exhumării cadavrului şi repatrierii.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ