A fost capturat criminalul care și-a ucis fosta iubită într-un mod barbar!

141

Alexandru Marcel, bărbatul care, luni dimineață, și-a ucis cu un topor fosta iubită, nu s-a bucurat prea mult de libertate. A fost prins chiar în zona unde se afla locuința lui. Polițiștii au periat întreaga zonă de mai multe ori, însă bărbatul a făcut cărare între o pădurice și un șanț.

Urmele au dat de gândit echipelor de căutare care au verificat încă odată întreagul perimetru. La un moment dat, polițiștii din Lugoj l-au observat pe individ culcat în șanț. Bărbatul nu a schițat niciun gest, nu a ripostat și a rămas la pământ fiind încătușat pe loc, potrivit polițiștilor. Omul nu putea, oricum, să scape din mainile oamenilor legii, întreaga zonă fiind încercuită.

Bărbatul a recunoscut tot ce a făcut, susținând că și-a pierdut mințile pe fondul consumului de alcool și al geloziei. Criminalul a fost preluat de o echipă de polițiști din cadrul IPJ Timiș și dus la Timișoara unde îl așteaptă un mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru omor.

Vă reamintim că luni dimineața bărbatul și-a lovit cu toporul în cap fosta iubită, după care a dispărut. Din datele strânse de anchetatori până acum, a rezultat faptul că individul i-a reproșat fostei iubite faptul că l-a despărțit de familie și l-a abandonat, femeia având acum un concubin. Pentru omor, Alexandru Marcel riscă până la 25 de ani de închisoare.

sursă: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ