A fi sau a nu fi în grupele EHF

102

Handbalul timișorean se află în fața celui mai important meci al toamnei, cel din turul III preliminar al Cupei EHF. Poli vrea o victorie cât mai clară sâmbătă, în manșa tur cu slovenii de la RD Ribo Ribnica.

Studenții sunt la un pas de accederea la ”masa bogaților” din handbalul european. SCM Politehnica trebuie să depășească ultima runda a calificărilor pentru a-și măsura apoi forțele cu cluburi importante din campionatele ce dau ”ora exactă” în handbal, Germania și Spania. Alb-violeții le-au lăsat în urmă pe Polva Serviti (Estonia) și OIF Arendal (Norvegia) în primele tururi și sunt optimiști înaintea confruntărilor decisive cu Ribnica.

”Jucăm cu o echipă bună: au doi interi stânga fenomenali, extremele de asemenea, sunt jucători cu selecții, au o disciplină bună, un antrenor bun. Îi respect mult. E o echipă care nu a pierdut niciun meci. Nu știu cum vor juca aici, dar știu că vor fi două meciuri combative, trebuie să ne concentrăm. Dar noi avem jocul nostru, apărarea noastră. Trebuie să ne apărăm bine și să jucăm cu cap în atac”, a făcut analiza tehnicianul Pero Milosevic.

Bănățenii și-au făcut planul de joc contra slovenilor și o victorie la cât mai multe goluri reprezintă o țintă de atins. O spune căpitanul Cristian Fenici, care mizează și pe aportul publicului. ”Nu se decide sâmbătă calificarea. Vrem să câștigăm sâmbătă, nu contează scorul, cu cât mai mare cu atât mai bine și să mergem acolo să ne calificăm. Sperăm să ajungem în grupe pentru că acolo vor veni echipe mult mai mari”, a încheiat conducătorul de joc.

Meciul tur din Poli și Ribnica e programat sâmbătă, ora 19, în salasa Constantin Jude. Biletele sunt disponibile online și la sală, înaintea partidei, la prețul de 10 lei. Returul are loc sâmbătă viitoare, în Slovenia.

LĂSAȚI UN MESAJ