A doua reunire a iernii pentru campioana României

77

Campionii au încheiat cea de-a doua vacanță de iarnă și pregătesc startul sezonului oficial intern. Fundașul Cătălin Fercu este deocamdată principalul transfer al Timișoarei.

SCM Timișoara Saracens a reînceput pregătirea cu o lună înaintea debutului sezonului intern de primăvară-toamnă. Startul stagiunii este prevăzut pentru 15 martie odată cu jocurile Cupei României. Trebuie spus că este cea de-a doua reunire a iernii, după ce în urmă cu o lună rugbiștii au disputat ultimul joc din grupa preliminară Challenge Cup, în Germania.

Antrenorul Grainger Heikell a stabilit pentru ziua de luni reunirea echipei, însă abia de astăzi rugbiștii se află în formulă completă. Internaționalii roș-negrilor au primit o zi liberă după reîntoarcerea de la acțiunea echipei naționale a României.

Prin tradiție prima săptămână de pregătire pentru bănățreni este dedicată testărilor. Staff-ul tehnic verifică parametri de performanță, antrenamente cu specific cardio și testări la teren.

În ceea ce privește noutățile echipei aici avem certitudinea deja anunțată de săptămâna trecută. Internaționalul Cătălin Fercu ocupă prim-planul la capitolul achiziții pentru că pe lista venirilor mai sunt cinci tineri rugbiști din Tonga și Africa de Sud.

Fercu s-a alăturat echipei împreună cu ceilalți nouă jucători ai lui Saracens ce au fost prezenți în ultimele două săptămâni la meciurile echipei naționale din Cupei Europene pe Națiuni. De altfel cei 10 trebuie să se prezinte peste câteva zile din nou la lot în vederea următorului meci al României din CEN.

LĂSAȚI UN MESAJ