A distrus o spălătorie auto, după ce a intrat cu mașina din plin în ea

283

Un autoturism a pătruns, în această seară, direct în rampele unei spălătorii auto din municipiul Petroșani. Primele informații arată că șoferul ar fi pierdut controlul volanului și a ajuns direct în spălătorie. O fetiță de 12 ani, aflată în autoturims a fost accidentată. Niciun angajat al spălătoriei nu a suferit vreo accidentare.

Noroc orb pentru angajații unei spălătorii din municipiul Petroșani din Valea Jiului. Conducătorul unui autoturism ce circula pe DN66, pe direcția Petroșani – Tg Jiu, a ajuns cu tot cu mașină în rampele de curățare. Niciun angajat nu a fost rănit.

În mașină însă se afla și un minor care a fost preluat de un echipaj SMURD. Pasagerul minor, o fetiță de 12  ani, din Lupeni,  a fost transportat la spitalul din Petroșani.

Primele informații indică faptul că fetița nu purta centură de siguranță și a fost proiectată printre scaune direct în partea din față a mașinii. Investigațiile sumare indică un hematom la nivelul capului, escoriații pe membrele inferioare superioare și inferioare. Tot un hematom avea fetița și pe unul dintre membrele inferioare.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ