A dispărut de acasă de două zile. Polițiștii vă cer ajutorul

39

Un băiat de 13 ani a plecat de acasă de două zile și nu a mai revenit. Polițiștii din Caraș-Severin cer ajutorul cetăţenilor pentru a-l găsi. Copilul a dispărut din zona Reșiței.

„Aseară (n.r. luni), în jurul orei 22.00, în urma vizualizării unei postări pe o rețea de socializare, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița s-au autosesizat, fiind identificată mama minorului, care a sesizat ulterior faptul că duminică, 1 august, în jurul prânzului, GOMBOȘ EMANUEL IONEL a plecat de la locuința (sălașul) din municipiul Reșița și nu a revenit”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, păr șaten deschis, aranjat pe o parte, ochi verzi, ten deschis, constituție atletică. La data plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare vișinie, pantofi sport albi cu dungi negre.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ