Ce start timișorean de ligă secundă!

196

Cele două timișorene de Liga a II-a au început campionatul cum nu se putea mai bine. Cu două victorii în primele două etape! În prima rundă, nou-promovata Ripensia, revenită după 69 de ani în eșalonul secund, a avut un simplu antrenament cu public, terminat cu un șocant 16-0 contra juniorilor Sucevei (pentru că așa înțeleg unii să respecte competiția), cu nu mai puțin de 7 goluri marcate de golgeterul african Mediop. (Să ne amintim că el înscria de 55 de ori în 32 de etape, acum două sezoane, când ”Ripi” promova în C). ASU Politehnica a avut o misiune mult mai grea, deplasare la Brăila. Dar a învins cu 3-2, după ce a avut 3-0 în min. 28, Bădăuță semnând o ”dublă”.

Sâmbăta trecută, în etapa a 2-a, ambele timișorene au câștigat cu 2-1, după ce au fost conduse! Ripensia, la Oradea, cu Luceafărul lui Cornel Țălnar, una dintre candidatele la promovare ale sezonului, iar ASU Politehnica, acasă, pe Știința, cu FC Argeș, brandul readus la viață în această vară. Golul victoriei alb-violete a fost marcat de același Bădăuță. Ce păcat că pe acest jucător, ca, de altfel,  și pe Mediop, nu îi vede nimeni din prima ligă!

În etapa următoare, Ripensia primește vizita Snagovului, un nou hibrid pe ruta Măciuca – Reșița, iar gruparea UPT & Druckeria merge la Târgoviște, în fosta cetate de scaun a lui Vlad Țepeș.

ACS Poli, egal la zero cu Viitorul lui Hagi, trece prin probleme organizatorice demne de Liga a IV-a. Suntem curioși dacă, sâmbăta ce vine, băieții lui Ionuț Popa vor ajunge la timp la Mediaș, pentru meciul cu Gaz Metan. Mai multe despre acest club, deocamdată, nu vom scrie. Riscăm să ne enervăm și să vă enervăm și pe dv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.