Închiderea pasajului Jiul a paralizat circulaţia din Timișoara! Din nou…FOTO-VIDEO

2556

Haos total în circulaţia maşinilor şi a mijloacelor de transport în comun din Timișoara. Claxoane, urlete, înjurături, pierderi de timp, parcurgerea unui kilometru într-o oră.

Se circulă alandala, anapoda şi aiurea, pe unde se poate şi pe unde este spaţiu liber. Nu ştii pe unde să o iei, scapi de unul, dai de altul. Nu contează cu ce eşti, cu taxiul, maşina proprie, cu mijloacele de transport în comun, acelaşi lucru.

Nu mai există nici un fel de reguli de circulaţie. Agenţii sunt lipsă la apel. Timişoara e lipsită de agenţi de circulaţie, și chiar de ar fi, sunt în plus, mai rău încurcă, decât să descurce.

La pasajul Jiul se lucrează intens, Se toarnă cimentul, asfaltul, se sapă, se lărgeşte, şi se speră ca din această toamnă să se circule lejer pe 5 benzi. Până atunci, nervi întinşi la maxim.

Şoferii sunt nervoşi că trebuie să piardă timpul în maşini: „Tragedie mare, am făcut în jumate de oră 100 m, se circulă foarte greu, se pierde foarte mult timp; să nu uităm că trăim în România; trebuie gestionate altfel lucrurile; se pierde o oră pe kilometru, ceea ce e inadmisibil, trebuie să plecăm cu trei ore înainte pentru a ajunge la lucru; nu era nevoie de o astfel de lucrare, era nevoie de o pasarelă la Solventul, cea pe care se tot laudă că o face, degeaba va face pasarela, tot aici va fi ambuteiajul”, sunt părerile câtorva dintre șoferii timișoreni care, la această oră, sunt blocați în cozi interminabile.

LĂSAȚI UN MESAJ