Meci de 6 puncte pentru ACS Poli

144

ACS Poli Timișoara vede în deplasarea de la Chiajna un ”meci de 6 puncte”, dat fiind clasamentul Ligii I. Fără victorie externă, băieții lui Florin Marin își propun să pună capăt acestei serii.

Penultima rundă a anului programează, cel puțin pe hârtie, un duel accesibil în deplasare pentru fotbaliștii timișoreni. ACS Poli merge vineri, de la ora 17.45, pe terenul vecinei Concordia Chiajna. Despărțite de patru puncte în clasament, cele două formații ocupă locurile 11 (Poli) și 12 (Concordia), primele de deasupra liniei retrogradării.

În aceste condiții, partida devine una foarte importantă pentru zona de play-out. O spun poliștii, o recunosc și ilfovenii. „Meciul este important pentru ambele echipe, punctele puse în joc contează foarte mult. Este un joc de 6 puncte, sper să reușim să obținem prima victorie în deplasare. Chiajna este o echipă dificilă, vine după două rezultate pozitive cu două echipe bune, dar și echipa noastră arată mai bine”, spune antrenorul Florin Marin.

Temeri de arbitraj si terenul sintetic

Doar cu cinci egaluri smulse din deplasările Ligii I, ACS Poli speră să se întoarcă victorioasă de la Chiajna dacă va evita erorile și dacă va avea un arbitraj corect. Bănățenii se tem puțin de oboseala jucatorilor și de suprafața de joc, știut fiind faptul că Concordia este singura formație din prima ligă ce își joacă meciurile de acasă pe un teren sintetic.

”Niciovictorie în jocurile disputate în deplasare, dar meritam mai mult. În unele am fost dezavantajați de arbitraj, iar pe altele nu am știut să le gestionăm. Este un dezavantaj pentru noi (n.r. – terenul sintetic), ei sunt obișnuiți să joace pe această suprafață. Sper să nu fie o problemă pentru noi. Egalul îi dezavantajează pe ei. Fiind ultimele meciuri este mai greu să te impui, s-a acumulat multă oboseală fizică și mentală”, a completat tehnicianul timișorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.