Se apropie Paştele, iar crescătorii de oi nu-şi pot vinde mieii

551

A mai rămas puţin timp până la Paşti, iar crescătorii de oi îşi fac deja calculele, cât vor câştiga din vânzarea mieilor. Pentru a putea fi vânduţi însă, aceştia trebuie sacrificaţi, iar aici legislaţia e destul de aspră. Ce condiţii trebuie îndeplinite şi care sunt soluţiile, puteţi afla din ediţia de mâine a săptămânalului Banatul Azi.

Tot din ediţia de mâine puteţi afla de ce Primăria Timişoara nu reuşeşte să investească într-un obiectiv major pentru oraş, ce clădire istorică din centrul Timişoarei are legătură cu umoristul britanic Jerome K. Jerome, puteţi găsi o adevărată radiografie a învăţământului romanesc actual, în cadrul unui interviu cu directorul uneia din şcolile de prestigiu ale oraşului, puteţi citi un interesant documentar despre cel mai mare coregraf al folclorului bănăţean, puteţi afla când este Ziua Nebunilor şi care sunt ritualurile de primăvară. De asemena, puteţi găsi un interviu cu scriitorul Matei Călinescu, dar şi povestea ultimului interviu acordat de Nicolae Ceauşescu reporterilor americani de la Newsweek, cu doar câteva luni înainte de căderea sa.

Banatul Azi apare joia, se poate găsi la toate chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş, sau vă puteţi abona la orice oficiu poştal din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.