Studenții reșițeni, câștigători ai competiției Microsoft Student TECHathon

341

Trei studenți ai programului de studiu Informatică industrială de la Facultatea de Inginerie și Management și un student al programului de studii Contabilitate şi informatică de gestiune de la Facultatea de Ştiinţe Economice, reprezentanţi ai Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, au participat recent, la competiția Microsoft Student TECHathon, desfășurată la sediul din Timișoara al Microsoft Romania.

Alături de studenți din cadrul universităților timișorene (Universitatea Politehnica – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Universitatea de Vest – Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Tibiscus), organizatorii au împărțit participanții, aleatoriu, în echipe de câte trei studenți, având de rezolvat teme din domeniul configurării rețelelor de calculatoare, sistemelor de operare, bazelor de date.

Într-o luptă strânsă, Cristian Băra, student în anul III Informatică industrială, a făcut parte din echipa câștigătoare a competiției, iar Vlad Trif, student în anul II Informatică industrială, a obținut cu echipa sa premiul al II-lea.

Felicitări se cuvin a fi adresate și celorlați doi studenți participanți, Flavius Țeicu, Informatică Industrială anul IV, și Alex-Mario Sîrbu, anul I Contabilitate și informatică de gestiune, precum și cadrelor didactice coordonatoare, lect.dr.ing. Cornelia Anghel Drugărin și drd. Irina Terfeloagă.

Prin rezultatele obținute, studenții reșițeni, afirmă surse din Universitatea reșițeană, dovedesc în cadrul simpozionelor științifice studențești și al diferitelor competiții nivelul de pregătire care le permite să concureze și să câștige în confruntările cu studenți din toate centrele universitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.