Dezamăgitor! ASU Politehnica intră în vacanță cu o remiză

191

ASU Politehnica a încheiat dezamăgitor anul 2016, doar o remiză în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea de pe teren propriu. Un singur punct pentru ”Băieții în ghete” ce poate cântări greu în lupta pentru supraviețuire.

Liga 2 de fotbal a intrat de sâmbătă în vacanță odată cu desfășurarea ultimei etape din 2016. O vacanță deloc liniștitoare pentru ASU Politehnica, nou-promovata în acest eșalon fiind prima deasupra liniei retrogradării. Violeții și-au fi putut asigura o iarnă mai liniștită în cazul unei victorii în ultima confruntarea a anului. Cu atât mai mult cu cât adversară îi era o formația demoralizată ce se îndreaptă cu pași repezi spre desființare, CSM Râmnicu Vâlcea. S-a încheiat 1-1 și Poli are doar 4 puncte peste linia fierbinte.

Meciul de pe Știința începuse perfect pentru Poli. Gazdele au reușit unul dintre cele mai rapide goluri ale campionatului. În secunda 22 Birău a deschis scorul și se părea că misiunea bănățenilor va fi simplă. Încercarea violeților de a conserva avantajul a eșuat pentru că vâlcenii au egalat în minutul 69 prin Stoica.

Trupa condusă de Sorin Brîndescu adună 17 puncte în 19 meciuri și rămâne la două puncte sub CSM, dar vâlcenii au mari probleme financiare și foarte probabil se vor desfința în această iarnă. Caz în care doar două echipe ar mai retrograda din Liga 2. Campionatul se va relua în luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.