18 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

TRANSFORMARE INCREDIBILĂ! Ajuns primar de trei luni, edilul Reșiței are deja apucături de vataf…

Una a spus în campania electorală, că de aia e campanie, și alta face acum. Actulul primar al Reșiței a câștigat simpatia locuitorilor muncicipiului de pa Valea Domanului și a fost votat și pentru că promitea să gospodărească mai atent banul public. Numai că, ce să vezi, între timp, Nelu Popa a schimbat macazul și are aceleași apucături ca și cei pe care i-a criticat în campanie.

Mai precis, în ședința de ieri a Consiliului Local Reșița, a ieșit la iveală, cu ajutorul alesului local social-democrat Valentin Lupșa, că edilul municipiului de pe Bârzava, Nelu Popa, ar fi apelat la angajații din subordine pentru a executa lucrări de cosire la una din firmele în care este acționar! Popa a recunoscut că așa stau lucrurile dar că serviciile au fost plătite: ”S-a făcut deviz de lucrări, s-a emis factură, s-a plătit și s-a făcut lucrarea! Dacă vreți, vă dau documentele să le vedeți!” i-a răspuns Popa lui Valentin Lupșa.

Potrivit colegilor de la expressdebanat.ro, Nelu Popa a ales să plătească pentru niște servicii pe care cu doar câteva luni în urmă le desființa. „Eu am în întreținere la Văliug o pârtie de 3 hectare pe care o tund de două ori pe an, cu angajații mei, patru flăcăi, în două zile. Și mă costă cam 10 milioane de lei vechi! Suprafața din parcul industrial aș face-o cu 50 de milioane de lei vechi! Practic, Primăria a făcut lucrarea asta aproape de 20 de ori mai scump decât aș face-o eu. Eu, cu socru-miu, cu nea Mitică de 75 de ani și fiu-meu, care ne aduce brânză, slănină și ceapă, cosim tot parcul ăla într-o săptămână! Cu o motocositoare îl poți termina în jumătate de zi! Așa se cheltuiesc banii în Primărie! Primăria e o găleată din care curge! Există varianta în care s-au sifonat banii ăștia, dar există și varianta de a continua acel mod de existență, de a menține niște locuri de muncă artificiale”, afirma Popa în luna martie.

Acum reprezentanții mass-media se întreabă: ”Să fi plătit omul de afaceri Nelu Popa niște servicii umflate de vreo 20 de ori, să se fi ieftinit serviciile la Direcția de Întreținere a Patrimoniului sau o fi beneficiat de prețuri preferențiale?! Aflăm răspunsul după ce primarul Nelu Popa va prezenta devizul de lucrări!

Sursa: experssdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :