Nouă fotbaliști sunt pe lista neagră a celor de la ACS Poli

134

Iarna aduce curățenia în tabăra lui ACS Poli. Gruparea timișoreană intenționează să se despartă de 8 sau 9 fotbaliști în această perioadă.

Alb-violeții vor aborda partea a doua a sezonului fără o bună parte din lotul actual. Și asta din simplul motiv că șefii lui ACS Poli vor să se despartă în această iarnă de cel puțin 8-9 fotbaliști. Managerul sportiv Daniel Stanciu a anunțat la Digi24 Timișoara că jucătorii cu randament scăzut și cei care nu au prins minute vor primi propuneri de rezilieri ale contractului.

Primii vizați sunt bulgarul Georgi Sarmov, spaniolul Rufino și mijlocașul Adrian Poparadu, ultimii doi au clauze contractuale de reziliere unilaterală. Vor urma însă alți câțiva fotbaliști care nu și-au adus aportul la evoluțiile lui Poli din toamnă. ”Am făcut o listă, sunt 8-9 jucători cărora am vrea sa le propunem rezilierea pe cale amiabilă a contractelor. Sunt jucători care nu ne-au ajutat foarte mult sau alții care poate merită să joace și nu au avut șansa”, a explicat Stanciu.

Poli s-a despartit deja de un fotbalist, portarul Pap si-a reziliat contractul la finalul anului trecut.

În afara acestora Poli ar putea să se departă și de alți jucători în cazul unor oferte concrete. Însă și aici situația este complicată, unii fotbaliști fiind în coproprietate cu alte cluburi – cazul lui Claudiu Belu.

În funcție de numărul celor plecați conducerea vrea să aducă întăriri serioase. ”Avem o strategie, știm ce jucători ar trebui să vină, pe ce posturi”, a completat managerul violeților.

Până la finalizarea negocierilor, Poli are programată reunirea vineri, iar după câteva zile va avea loc plecare în cantonamentul din Antalya. Un stagiu centralizat gândit pe durata de două săptămâni și cu cinci jocuri de verificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.