9.1 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Doi morţi şi trei răniţi grav într-un accident pe autostrada Lugoj-Timişoara FOTO

ISU Timiş a fost anunțat astăzi, 17 iulie 2016, ora 15:39, referitor la producerea unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 5 persoane, în apropierea intersecției dintre A1 şi A6.

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ şi elicopterul SMURD.
S-a acționat pentru descarcerare a pasagerului din dreapta al WW Passat, şi descarcerarea şoferului din Ford Galaxy şi a pasagerului din dreapta.
Din păcate în urma efectuării manevrelor salvatoare, două victime au fost declarate decedate şi 3 au fost transportate la spitalele din Timișoara, cea mai gravă cu elicopterul SMURD.

1 COMENTARIU

  1. Nu exista semnal de sfarsit de autostrada , drum cu dublu sens de circulatie (in autostrada !!) Constructorul a facut o kakanarie in acea zona (alla romanica ca sa economiseasca bani si materiale a ingustat drumul !) Pacat ! tragedia pute fi evitata daca ar fi existat un despartitor de trafic in acea zona care sa nu permita intrarea pe contrasens , linea continua nefiind suficienta in acest caz !.Condoleante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :