Timișoara: o nouă piață la control, alte sancțiuni

87

Polițiștii locali din Timișoara au mai făcut, vineri, o razie într-o piață agroalimentară din oraș. După ce joi au sancționat toți comercianții din piața din Calea Lipovei, acum a venit rândul celei din Calea Aradului.

În Piața Verde s-a lăsat cu amenzi pentru neafișarea corectă a prețurilor, pentru ocuparea meselor fără achitarea tarifelor, dar și pentru mizerie.

„Au fost aplicate un număr total de 10 sancțiuni comercianților care au încălcat prevederile privind afișarea prețurilor, a altor date de identificare, ocupare a meselor fără plata taxelor aferente, în valoare de 2.800de lei. Pe linie de curățenie, societatea care se ocupă de administrarea pieței, SC Piața Verde SRL, a fost sancționată cu 2.500 de lei pentru neasigurarea curățeniei în perimetrul zonei în care se desfășoară acte de comerț”, a transmis Poliția Locală.

Șase șoferi care au parcat neregulamentar în zone pieței s-au ales și ei cu amenzi, dar și trei firme care nu avea acord de funcționare sau pentru amplasarea terasei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.