Timișoara: o nouă piață la control, alte sancțiuni

43

Polițiștii locali din Timișoara au mai făcut, vineri, o razie într-o piață agroalimentară din oraș. După ce joi au sancționat toți comercianții din piața din Calea Lipovei, acum a venit rândul celei din Calea Aradului.

În Piața Verde s-a lăsat cu amenzi pentru neafișarea corectă a prețurilor, pentru ocuparea meselor fără achitarea tarifelor, dar și pentru mizerie.

„Au fost aplicate un număr total de 10 sancțiuni comercianților care au încălcat prevederile privind afișarea prețurilor, a altor date de identificare, ocupare a meselor fără plata taxelor aferente, în valoare de 2.800de lei. Pe linie de curățenie, societatea care se ocupă de administrarea pieței, SC Piața Verde SRL, a fost sancționată cu 2.500 de lei pentru neasigurarea curățeniei în perimetrul zonei în care se desfășoară acte de comerț”, a transmis Poliția Locală.

Șase șoferi care au parcat neregulamentar în zone pieței s-au ales și ei cu amenzi, dar și trei firme care nu avea acord de funcționare sau pentru amplasarea terasei.

LĂSAȚI UN MESAJ