Zece pentru debutul Stejarilor în Nations Cup

124

Naționala de rugby a României debutează joi, la World Rugby Nations Cup. Stejarii înfruntă Namibia cu un lot din care fac parte zece rugbiști ai campioanei SCM Timișoara Saracens și cu Stelian Burcea în postura de căpitan.

Cea mai bună echipă din rugbyul românesc dă opt titulari și două rezerve pentru meciul inaugural al puternicului turneu internațional de la București. Selecționerul Lynn Howells merge pe mâna campionilor de la Timișoara: Stelian Burcea, Valentin Popârlan, Valentin Calafeteanu, Jody Rose, Jack Umaga, Stephen Shennan, Cătălin Fercu și Alexandru Țăruș vor începe din primul minut meciul contra africanilor, în timp ce Andrei Rădoi și Gigi Militaru sunt rezerve.

Căpitan al lui Timișoara Saracens, Stelian Burcea va conduce echipe României din teren, el primind în premieră pentru Nations Cup banderola de căpitan a naționalei: ”Este o onoare pentru mine, cu atât mai mult cu cât este o ediție aniversară și dorim să apărăm trofeul cucerit anul trecut. Ne dorim să facem meciuri bune și jucătorii cei noi să se integreze cât mai bine în lot, să fie o soluție bună pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2019”.

Ediția a zecea a Nations Cup va demara joi, pe arena Arcul de Triumf, cu meciurile Argentina XV – Spania (ora 16), Uruguay – Emerging Italy (ora 18) si România – Namibia (ora 20). Meciurile vor fi transmise de Dolce Sport 2 si rugbytv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.