Focuri de armă la frontiera cu Serbia

2079

În data de 7 iunie 2016, ora 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, aflaţi în misiune specifică au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, având asupra sa două colete voluminoase.

DSC06317Imediat, o echipă de intervenţie s-a deplasat la faţa locului fiind depistata o persoană de sex masculin care transporta două colete învelite în folie de culoare neagră.
Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, dar bărbatul nu s-a supus acestora, fapt pentru care s-a folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical.
Persoana în cauză a abandonat coletele şi a fugit prin vegetaţia din zonă spre localitatea Zlatiţa.

Politistii de frontiera au continuat cercetările, bărbatul fiind depistat şi identificat ca fiind cetăţean român, C.O., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş Severin, care a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră.
În urma verificării coletelor, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, marca Marble, provenienţă Serbia, în valoare de 12.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ