Cum să alegeți ghete de copii de iarnă pentru a se potrivi tot sezonul

73

Este din nou momentul acela. Toamna s-a terminat și este timpul să începem să ne pregătim pentru iarnă. Nopțile se răcesc, iar frunzele au început să cadă. Din păcate (dacă nu sunteți iubitori de zăpadă), iarna se anunță la orizont. Știm – este teribil. Cu toate acestea, avem câteva sfaturi ca să puteți face cumpărături din timp și să vă bucurați de zilele de toamnă știind că sunteți pregătiți pentru zăpadă.

Acest articol vă va învăța cum să alegeți ghete de copii, astfel încât acestea să se potrivească TOATĂ iarna.

Pasul 1: Aflați în ce mărime se încadrează piciorul copilului dvs.

Aceasta este, fără îndoială, cea mai frecventă întrebare pe care o auzim. „Cum măsor piciorul copilului meu de acasă?”. Pentru un răspuns complet aprofundat, puteți apela la profesioniștii din magazinele de încălțăminte. Răspunsul scurt este: folosiți o riglă! Presupunem că majoritatea familiilor au o riglă acasă. Puneți-vă copilul în picioare pe o bucată de hârtie și trasați-i piciorul cu un creion/creion. Apoi, puteți măsura lungimea piciorului în cm folosind o riglă sau o bandă de măsurat. Puteți compara aceste măsurători cu un tabel de mărimi standard, pentru a afla mărimea lor la ghete de copii.

Este foarte frecvent ca măsura piciorului lor să fie mai mică decât mărimea adidașilor de alergare sau a cizmelor de ploaie actuale. Acest lucru înseamnă că încă mai au loc să crească! Acum că aveți măsurătorile lor, vă promitem că aceasta a fost cea mai grea parte. Dacă aveți nevoie de asistență pe parcurs pentru a obține măsurătorile lor, vă rugăm să apelați la profesioniștii din magazinele de încălțăminte. Sunt bucuroși să facă cât mai mult din acest pas pentru dvs.

Pasul 2: Acceptați faptul că probabil va trebui să creșteți cu 2 mărimi față de ceea ce măsoară copilul dvs.

Știm, două mărimi complete în sus sună nebunește. Dar ascultați-ne! O pereche de ghete de iarnă ale copilului dvs. trebuie să i se potrivească din noiembrie până în martie. Asta înseamnă 5 luni de spațiu de creștere de care trebuie să țineți cont! În plus, cizmele strâmte sunt cizme reci. Piciorul micuțului dvs. va rămâne mai cald atunci când cizmele sunt puțin mai încăpătoare, deoarece acest lucru permite aerului să circule în jurul piciorului.

De asemenea, ați dori spațiu pentru o șosetă de lână mai groasă pentru zilele foarte reci. Dacă preferați ghete de copii care să se potrivească mai aproape de mărime și nu vă deranjează să le înlocuiți dacă copilul dumneavoastră crește, vă rugăm să măriți doar cu o mărime, față de măsurare.  Dacă alegeți ghete de băieți sau fete fix pe mărimea de măsură, vă veți alege cu picioare reci și degete scrântite. O mărime mai mare va oferi spațiu pentru o șosetă și spațiu pentru circulația aerului.

Deoarece aceste ghete de copii de iarnă sunt atât de izolate, ele par adesea mult mai mari din exterior decât din interior. În continuare vom aborda cum să verificăm în mod corespunzător dacă există spațiu de creștere. Dar, doar prin simpla îndepărtare a căptușelii sau a tălpii de protecție de la cizmele de iarnă ale copilului dumneavoastră, veți vedea cât de înșelătoare este partea exterioară a cizmei din punct de vedere al mărimii. Acesta este motivul pentru care vă sugerăm să nu țineți niciodată piciorul copilului dvs. în exteriorul cizmei pentru a evalua dimensiunea. Acest lucru este inexact și va duce la ghete de iarnă prea mici.

Pasul 3: Verificați potrivirea cizmelor cu căptușeală

Unele dintre cele mai călduroase ghete de copii de iarnă au căptușeală detașabilă. Pentru acestea, puteți scoate căptușeala din cizma copilului dumneavoastră pentru a vedea cum se potrivește de fapt pe piciorul lor (din interior spre exterior)! Puneți căptușeala pe piciorul copilului dvs. ca pe un papuc și asigurați-vă că se ridică în picioare. Copiii mai mici au obiceiul să-și împingă piciorul în față în timpul acestui proces, așa că asigurați-vă că încercați să le puneți călcâiul cât mai în spatele căptușelii. Acum puteți vedea exact cât de mult spațiu de creștere are copilul dvs. la capătul degetelor de la picioare.

Pentru a rezista pe parcursul sezonului, căutați aproximativ o lățime de un deget de la mână la capătul degetelor de la picioare. Puțin mai mult este în regulă, atâta timp cât copilul dumneavoastră nu simte că ghetele sunt prea mari. Orice mai puțin decât atât poate face ca copilul dumneavoastră să nu mai aibă nevoie de cizmele de zăpadă înainte de încheierea sezonului. Căptușeala vă poate spune, de asemenea, un pic despre lățimea ghetei. Dacă copilul dvs. se chinuie să pună căptușeala și piciorul său împinge pe partea exterioară, gheata poate fi prea îngustă. Tone de material în plus? Este posibil ca gheata să fie prea largă. Copilul dvs. se va plânge probabil că gheata este prea strâmtă sau largă în aceste scenarii. Pentru a remedia acest lucru va trebui probabil să schimbați modelele sau mărcile, nu să măriți sau micșorați mărimea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.