20.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Grav accident de circulație cu 3 victime, provocat de un tânăr de 18 ani

Grav accident de circulație cu 3 victime. Grav accident de circulaţie pe DN58B între Reşita şi Bocşa. Un tânăr de 18 ani care şi-a luat carnetul de conducere acum două luni, a tăiat linia continuă, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circulă regulamentar şi în care se aflau trei femei.

Maşina femeilor a fost izbită în plin. Toate 3 ocupante au rămas încarcerate, scoase de pompieri şi sunt acum la spital la UPU duse cu ambulanţele. Circulaţia a fost oprită mai bine de o oră, coloana de maşini a fost de peste 5 km de ambele părţi ale locului în care s-a produs accidentul.

Grav accident de circulație cu 3 victime. Aceasta este o știre preliminară cu informații obținute pe surse ce poate suferi modificări în funcție de mersul cercetărilor.
Infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișoara se află într-o competiție strânsă pentru a deveni ,,Destinația Anului 2024”

Banatul figurează la trei secțiuni în competiția națională Destinația Anului 2024. Orașul Timișoara și Domeniile de Murani – din Timiș, dar și restaurantul Kibuț...

Ezoteric Fest Timișoara 2024

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului evenimentul EZOTERIC Fest, ediția a...

Citește și :