10.1 C
Timișoara
marți 14 mai 2024

Disperarea produsă de Covid l-a împins la sinucidere. Fosta iubită a actorului care și-a luat viața dă cărțile pe față

Actorul Ciprian Nemeşiu, care s-a sinucis pe 8 martie, la doar 39 de ani, s-ar fi lăsat copleşit de efectele pandemiei de COVID-19. Actriţa Alexa Lucia Istrate, fosta lui iubită, spune că în ziua fatidică li s-au anulat trei spectacole pe care le aşteptau cu disperare.

Actriţa Alexa Lucia Istrate, cunoscută din serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”, de la Prima TV, a vorbit, într-un interviu pentru Click!, despre motivele pentru care actorul de improvizaţie Ciprian Nemeşiu, şi-a pus capăt zilelor.

Tânăra spune că Ciprian Nemeşiu s-a lăsat copleşit de efectele pandemiei: a rămas fără angajamente şi se simţea din ce în ce mai singur: „Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, şi poate că de aceea s-a şi sinucis. Iar nesiguranţa şi-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole şi toate s-au anulat, iar el s-a sinucis.”

Alexa Lucia Istrate a publicat şi un mesaj pe reţelele de socializare, împreună cu o imagine cu ei doi, dintr-o vacanţă din Thassos, pe vremea când erau împreună. „Te-am iubit tare, trei ani şi jumătate mi-ai zâmbit… ieri aveam trei spectacole, ni le a luat COVID… iartă-mă că n-am simţit că erai singur… Zâmbeşte Sus! …”, a scris tânăra actriţa.

„Ciprian nu era căsătorit, era singur, poate şi de aceea nu s-a mai regăsit, nu şi-a mai făcut nicio relaţie”, au povestit colegi de trupă, potrivit sursei citate.

Cine a fost Ciprian Nemeşiu 

Actor şi economist, Ciprian Nemeşiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish şi cu majoritatea teatrelor din Bucureşti.

A dezvoltat trupa de teatru de improvizaţie ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureştene. Ciprian Nemeşiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Deblocarea fondurilor pentru primăriile din județ

Soluția propusă de grupul format din 19 consilieri județeni pentru deblocarea situației fondurilor pentru echilibrarea bugetelor locale alocate de Consiliul Județean Timiș pentru primăriile...

Rețelele de apă și canalizare din Timișoara – prioritatea Aquatim

Pentru că ne dorim ca locuitorii Timișoarei să fie informați cu privire la progresul lucrărilor realizate de Aquatim din fonduri europene, vă oferim în...

Citește și :