Extinderea Spitalului de Boli Infecțioase trece într-o nouă etapă

70

Proiectul de extindere a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara a mai trecut de o etapă. Ieri a fost turnată “placa” ce acoperă fundația corpului A, clădire ce are regimul de înălțime P+2. Termenul de finalizare este toamna lui 2022.

Corpul A va avea la parter o sală de așteptare cu o recepție, o zonă destinată internării și externării pacienților și o zonă cu cabinete de investigații și tratament. De asemenea, va include o sală de tratament pentru bronhologia intervențională și un cabinet pentru anumite proceduri toracice minim invazive.

La primul etaj vor fi amenajate 13 saloane cu două paturi și grup sanitar propriu, dar și câteva spații medicale. Etajul al doilea, care va fi retras, va include o sală de conferințe, o sală de curs și câteva grupuri sanitare.

Corpul B va avea doar parter și este legat de corpul A. Clădirea va avea spații pentru tratamentul pacienților cu afecțiuni respiratorii, dar și o sală de kinetoterapie, una de hidroterapie și o încăpere cu aerosoli.

Pe lângă acestea vor mai fi amenajate o sală de mese, o zonă de odihnă, dar și birouri pentru medici și asistente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.