16.1 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

Accident teribil: Un tânăr de 19 ani a decedat. Alți doi, în stare gravă

Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar alți doi, de 19 și 17 ani, sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Accidentul a avut loc vineri seara pe un drum județean din Mureș.

Aaccidentul s-a produs pe DJ 152 A, în afara localității Band, transmite IPJ Mureș. Din primele cercetări, un tânăr de 19 ani din comuna Band, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit șoseaua și s-a izbit de un copac de la marginea drumului.

În urma accidentului, un pasager din mașină, în vârstă tot de 19 ani, a murit, iar șoferul și o pasageră de 17 ani au fost răniți și transportați de urgență la spital Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Datoria guvernamentală a României a depășit în februarie 52 la sută din PIB

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă,...

Succes timișorean cu Ada Hausvater „Manager de Top”

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, a fost inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024. Capital Top 100 Manageri reprezintă...

Citește și :