22.2 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

Un băiețel de 6 ani a murit în timp ce se juca în casă cu frații lui

Tragedie în Oradea, după ce un băiețel în vârstă de 6 ani a murit înjunghiat în zona inimii. Împrejurările în care s-a produs nenorocirea sunt neclare, însă mama micuțului spune că fiul ei ar fi căzut într-un cuțit, în timp ce se juca în casă cu frații lui.

Copilul a ajuns la spital în stop cardio-respirator.
Medic: Timp de o oră s-a încercat resuscitarea, dar nu s-a reuşit.
Alarma a fost dată la 112 vineri seară, când o femeie a sunat disperată anunțând că băiețelul ei ar fi căzut într-un cuțit aflat pe masă, în timp ce se juca în casă împreună cu frații săi.

Micuțul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Județean, însă medicii nu l-au mai putut salva.

„Copilul a ajuns în stop cardio respirator, a fost resuscitat. Imediat după ce a ajuns, se bănuia că un vas mare a fost secţionat şi după o jumătate de oră a intrat din nou stop cardio respirator. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea, dar nu s-a reuşit”, a declarat duminică, pentru Bihoreanul, dr. Hadrian Borcea, şeful UPU – SMURD Bihor.

Împrejurările în care s-a petrecut fapta sunt, deocamdată, neclare, acestea urmând să fie anchetate de poliţişti şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În cauză a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum a ajuns Buziaș o stațiune balneară aproape ,,moartă”. Deși nu sunt semne, oficialii locali anunță ca situația stațiunii s-ar putea schimba în bine

O stațiune balneară extrem de populară pe vremuri a ajuns un loc de nerecunoscut, cu majoritatea obiectivelor lăsate în paragină. Cu toate acestea, acum...

Câți angajați avea Statul Român în luna martie

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Citește și :