Accident violent, surprins de camere în poarta unui post de poliţie VIDEO

155

Un accident care putea avea urmări dintre cele mai dramatice s-a produs în zorii zilei chiar în faţa postului de poliţie din comuna buzoiană Poşta Câlnău. Un şofer din Suceava, soţia lui şi căţelul familiei, au scăpat cu viaţă după ce autoutilitara în care se aflau s-a făcut praf într-un cap de pod.

Aceştia au zburat câţiva metri cu cabina maşinii care s-a desprins de şasiu după impactul puternic. Accidentul produs pe drumul European E85 a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei.

https://www.facebook.com/1167343132/videos/10219449485805627/

Se observă cum ansamblul de vehicle părăseşte carosabilul, intră în coliziune cu un obstacol iar maşinile de pe platformă se răstoarnă. Cabina s-a rupt şi a zburat câţiva metri, până în faţa unui magazin. Şoferul rămăsese cu mâinile pe volan, iar soţia acestuia fusese trezită din somn de şocul puternic, spun martorii. Cei doi soţi din Suceava au scăpat doar cu câteva zgârieturi la mâini.

Poliţiştii au ieşit cu greu din curte, deoarece ansamblul de vehicule s-a răsturnat chiar peste poarta postului din localitate. Şoferul a mărturisit că a aţipit la volan, clipă în care a pierdut controlul volanului.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.