9.2 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Lărgirea drumului Timișoara – Moșnița Nouă poate începe. A fost semnat contractul de execuție VIDEO

Lărgirea la 4 benzi a drumului care leagă Timișoara de comuna Moșnița Nouă poate începe. După ani de așteptare, Consiliul Județean Timiș a semnat contractul de execuție cu firma care a câștigat licitația.

Anunțul a venit pe Facebook, din partea președintelui CJ Timiș, Călin Dobra. Începerea lucrărilor a fost amânată din cauza unei contestații la licitație, dar care a gost câștigată de administrația județeană.

„Am primit decizia Curții de Apel și avem câștig de cauză în ceea ce înseamnă decizia care s-a dat la nivelul Consiliului Județean ca și câștigător. Când vom primi oficial această decizie vom putea semna contractul pentru realizarea acestui tronson de drum”, a transmis, în iunie, Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Proiectul lărgirii la patru benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592, are o valoare de peste 30 de milioane de lei, din bugetul Consiliului Judetean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările ar trebui să fie gata în 9 luni de la deschiderea șantierului.

Alte subiecte :

Citește și :