11.2 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Starea de urgență, la Curtea de Apel Timișoara

Odată cu prelungirea stării de urgență di România, magistrații Curții de Apel Timișoara au luat noi măsuri pde protecție pentru personalul instanței și pentru cetățeni. Astfel, activitatea rămâne suspendată, cu unele excepții.

 

 

 

Activitatea de judecată se suspendă la nivelul Curţii de Apel Timişoara şi instanţele din circumscripţia teritorială a acesteia, pentru toate cauzele aflate pe rol, cu excepţia cauzelor urgente care au fost stabilite a se judeca în perioada sării de urgenţă.

 

 

Cauzele care se judecă de urgenţă vor fi afişate săptămânal pe pagina de internet a instanţei şi la intrarea în incinta Palatului Dicasterial.

Celelalte cauze nu se vor judeca, chiar dacă au fixate termen de judecată, ele fiind suspendate de drept în temeiul aceluiaşi decret prezidenţial.

Pe durata stării de urgenţă continuă activitatea de redactare şi comunicare a hotărârilor judecătoreşti, de înregistrare a cererilor de chemare în judecată introduse pe durata stării de urgenţă, precum şi efectuarea oricăror alte activităţi, sub rezerva respectării regulilor de disciplină sanitară stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu şi cu observarea dispoziţiilor Decretului nr.240/2020 privind prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Începând cu data de 15 aprilie 2020 pe perioada stării de urgenţă instituită pe teritoriul României, accesul în incinta Palatului Dicasterial va fi interzis, cu excepţia părţilor şi participanţilor din dosarele urgente.

Începând cu data de 15 aprilie 2020 se menţine măsura dispusă prin HCC nr.9/25.03.2020 cu privire la suspendarea programului de lucru cu publicul la Compartimentele Arhivă şi Registratură, precum şi la Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Curţii de Apel Timişoara, Tribunalul Timiş şi Judecătoria Timişoara.

Transmiterea tuturor petiţiilor/cererilor se va realiza doar prin intermediul poştei electronice, fax sau poştă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Conacul familiei Mocioni din Foeni finalizat pe trei sferturi | FOTO-VIDEO

Una din cele mai interesante monumente de patrimoniu cultural al Banatului este conacul familiei Mocioni din comuna Foeni. Acesta din păcate (și în ciuda...

„Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”. Alin Nica, acuzat de prefectul Mihai Ritivoiu că minte în privința blocării banilor pentru primăriile din...

Prefectul Mihai Ritivoiu susține, într-o postare pe Facebook, că președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, minte cu bună știință în privința deblocării banilor către...

Citește și :