24.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

În plin ger, sute de timișoreni rămân fără apă caldă și căldură

În plin ger, Colterm anunță că este nevoită să oprească furnizarea apei calde și a căldurii în casele a sute de timișoreni. Agentul termic nu va mai ajunge la locatarii de pe 8 străzi din oraș.

”În vederea remedierii unei defecțiuni tehnice, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT: 17 și 17A, în ziua de joi, 9 ianuarie, între orele 9-14. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: 3 August 1919, Abrud, Galați, Dionisie Lință, Mircești, Detunta, Galați, Zlatna”, anunță Colterm.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Timișoara se află într-o competiție strânsă pentru a deveni ,,Destinația Anului 2024”

Banatul figurează la trei secțiuni în competiția națională Destinația Anului 2024. Orașul Timișoara și Domeniile de Murani – din Timiș, dar și restaurantul Kibuț...

Citește și :