Un câine a creat panică într-o școală din Banat. A ajuns în sala de clasă și a rănit trei copii

1283

Un câine din rasa ciobănesc german a creat panică, joi, într-o școală din Caraș-Severin. Animalul a juns până într-o sală de clasă și a încolțit trei copii pe care i-a rănit. Dascălii au chemat în ajutor jandarmii cărășeni și le-au spus că e un câine în unitatea de învățământ.

”În jurul orei 08.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a sunat o persoană care a informat că un câine a reușit să pătrundă în incinta unei școli gimnaziale din municipiul Reșița. Grupa de intervenție s-a deplasat de îndată la fața locului, unde a constatat că un câine din rasa ciobănesc german a intrat în clădirea școlii, reușind să ajungă într-o sală de clasă. În agitația creată, trei copii au fost încolțiți de animalul speriat”, aflăm de la jandarmi.

Cei trei copii au ajuns la Urgențe. Medicii le-au oferit îngrijiri medicale și spun că elevii au suferit plăgi zgâriate în zona membrelor inferioare. Copiii sunt în siguranță, nefiind necesară spitalizarea acestora. A fost solicitat un echipaj specializat de ecarisaj, care a reușit să prindă câinele, acesta fiind ulterior transportat în siguranță la padoc.

Jandarmii cărășeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza legii privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.