Scandalagii, consumatorii de alcool și proprietarii de cai, amendați de patrulele din parcuri

78

Zeci de persoane au fost amendate de polițiștii locali care patrulează în parcuri. Unii dinte ei pentru să și-au dus caii să pască iarba din spațiile de relaxare.

”În ultima săptămână, polițiștii locali au aplicat un număr de 75 de sancțiuni în parcuri, cele mai multe dintre acestea pentru consum de alcool, scandaluri, aruncarea de resturi alimentare și nealimentare pe jos sau pătrundere cu autovehiculele în parcuri. Un caz mai deosebit a fost semnalat în această dimineață în parcul amenajat pe str. Câmpului, unde două persoane au fost sancționate cu 1000 de lei pentru că au lăsat în libertate patru cai, depistați în zonă la păscut”, aflăm de la poliițiști.

Polițiștii locali vor acționa și în continuare în parcuri, dar și în alte zone în care sunt sesizate aspecte care îi deranjează pe ceilalți cetățeni, în condițiile în care numărul persoanelor care frecventează astfel de locații este mare ca urmare a menținerii unor temperaturi destul de ridicate.

De asemenea, polițiștii locali atrag atenția celor certați cu legea și cu bunul simț să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea dar și pentru a nu crea disconfort celorlalți timișoreni care merg în parcuri pentru a se relaxa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.