„Timișoara Verde”, campania plină de promisiuni

351

Campania ”Timișoara Verde” este plină de pormisiuni. Primarul Timișoarei a anunțat ce planuri are pentru a crerște supafața de spațiu verde din oraș. Planul său prevede amenajarea unui parc nou, în zona Dâmbovița, pe o suprafață de 4 hectare.

”Ne pregătim să intervenim să asanăm zona. A fost uitată de lume acea parcelă. Vom interveni, și acolo se va face o amenajare de parc care, preponderent, va avea covor de iarbă și copaci, vor fi alei de promenadă”, a declarat, vineri, edilul-șef.

De asemenea, primarul a vorbit și despre realizarea unui alt parc în Calea Lipovei.

”Am anunțat un alt proiect tot prin campania <<Timișoara Verde>>. În spatele a ce se numește Piața Nouă există două percele de teren. Pe una există construcții ilegale, le vom desființa. Termenul este 8 octombrie. Pe cealaltă există garaje a căror proprietari care au primit deja notificări că trebue să fie desființate și vom intervni cât putem de prompt și vom începe amenajarea unui spațiu superb care va avea 63 de locuri de parcare și covor de iarbă, copaci, alei de pomenadă, bănci, foișoare, un loc de joacă, un teren de fotbal, baschet și handbal și o canisită”, a explicat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.