UPDATE. Trei persoane lovite de fulger, la Sarmizegetusa. O persoană a decedat

532

Tragedie, la Sarmizegetusa, în urmă cu puțin timp. Trei persoane au fost lovite de un trăsnet. Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, din primele date primite de la un apelant la 112, una dintre persoane nu a supraviețuit

Pompierii militari ai Detașamentului Orăștie, specializați în acordarea primului ajutor, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au acționat pentru salvarea victimelor, doi soți din Pogoanele, județul Buzău. Cei doi, ce prezentau semne ale descărcării electrice, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor și a medicilor SAJ și au fost duși conștienți și cooperanți la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Orăștie.

Din păcate, pentru a treia victimă nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieții. Bărbatul decedat, de 47 de ani din comuna Bucium, făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic Sarmizegetusa Regia.

Centrul județului Hunedoara s-a aflat sub incidența unui cod galben de vreme rea caracterizat de averse, ce au atins 25 de litri pe metru pătrat, grindină și descărcări electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.