20.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Primar din vestul țării, ,,ușurat” de hoți de o sumă apreciabilă

Hoții au furat o sumă uriașă din locuința din Hunedoara a lui Mircea Costa, primarul comunei hunedorene Cerbăl. Unul dintre suspecți a fost identificat.

Casa primarului comunei Cerbăl, Mircea Costa, a fost călcată de hoți. „În data de 30 iulie, Poliția municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean că în perioada 28 iulie – 30 iulie, persoane necunoscute i-au sustras din locuință mai multe sume de bani, respectiv 35.000 de lei şi 400 de euro. Polițiști au efectuat cercetări și au stabilit identitatea prezumtivului autor. Este un tânăr de 22 de ani, din Hunedoara, față de care polițiștii vor efectua cercetări pentru furt calificat”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Sumele sustrase nu au fost recuperate până în prezent

„Rog pe toată lumea sa distribuie această postare… ajutați-ne să-i găsim pe acești doi băieți…sunt foarte periculoși și au furat o sumă foarte mare de bani. Dacă îi vede cineva, va rugăm contactați-mă de urgență la numerele de telefon: 0765424777, 0766698475. Mulțumesc!”, a scris soția primarului, pe Facebook, într-un mesaj în care a publicat fotografiile a doi tineri, suspectați de spargere. Doar unul dintre ei (din stânga imaginii), mai este căutat.

Mircea Costa a precizat că îl ajuta adesea pe unul dintre suspecți, care îi tundea gazonul din curtea casei şi că este posibil ca acesta să îi fi făcut dublură la cheie. După comiterea spargerii, unul dintre tineri a fost văzut într-un local din Hunedoara, cheltuind bani la jocurile mecanice. Poliţiştii încearcă să dea de urma lui.

Detalii, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :