12.2 C
Timișoara
sâmbătă 4 mai 2024

S-au modificat condiţiile de admitere în școlile MAI. Poliția română: „Puneți osul la treabă!”

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că au fost modificate condiţiile de admitere în școlile de poliție.  Este vorba despre proba sportivă, traseul practic – aplicativ, a cărei dificultate a fost ridicată.

Toți candidații la admiterea în şcolile de poliţie, precum și candidații recrutați în vederea ocupării prin concurs a posturilor vacante trebuie să știe că s-a schimbat traseul practic-aplicativ.

Potrivit Sindicatului Europol, noul traseu conține o notă de dificultate ridicată față de cel precedent, fapt ce va duce la o mai mare rigurozitate privind admiterea în școlile MAI.

„Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor! – le transmite Poliția Română viitorilor polițiști, într-un mesaj postat pe Facebook.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii” FOTO-VIDEO

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Datoria guvernamentală a României a depășit în februarie 52 la sută din PIB

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă,...

Citește și :