14 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Valentin Tudorică, prezent la forumul de cooperare China – Asia de Sud-Est

În perioada 8 – 16 iunie 2019 o delegație a Consiliului Județean Timiș, condusă de vicepreședintele Consiliului Județean, Valentin TUDORICĂ, a efectuat o vizită în provincia Iunnan, din Republica Populară Chineză, la invitația oficialilor chinezi. Aceasta a avut la bază Înțelegerea de Cooperare între județul Timiș și provincia Iunnan, semnată de cele două părți, în anul 2015. Pe timpul vizitei delegația Consiliului Județean Timiș a avut mai multe întâlniri bilaterale cu oficialități din provincia Iunnan. Punctul cel mai important al vizitei a fost participarea la forumul de cooperare China – Asia de Sud-Est, ediția a II-a, la care au fost prezente numeroase delegații din zona de Sud și Sud-Est a Asiei, Africa și Arabia Saudită, delegație cu reprezentanți peste 1,8 miliarde de locuitori.

Valentin Tudorică, vicepreședinte CJT: Obiectivul forumului a fost, în principal, adâncirea înțelegerii și promovării cooperării între regiuni și orașe, cu scopul de a dezvolta parteneriate și a genera progres. În cadrul forumului, la secțiunea dedicată guvernatorilor și primarilor, delegația Consiliului Județean Timiș a avut o intervenție unde au fost prezentate oportunități de investiții în parteneriatele de colaborare cu județul nostru.

De asemenea, delegația Consiliului Județean Timiș, a participat la expoziția internațională Asia de Sud și Sud-Est, expoziție de bunuri de larg consum și oportunități de afaceri, care a avut loc în intervalul 12 – 18 iunie, în orașul Cunming.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

RETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 4 mai 2024, în Zona 1 Timiș

RETIM dorește să informeze utilizatorii din Zona 1 Timiș despre faptul că astăzi, 4 mai, suntem în imposibilitatea de a realiza colectarea deșeurilor în...

Piețele Doina și 700 modernizate, după sărbătorile pascale

Cu investiții în derulare în piețele Badea Cârțan, Lipovei și Piața de Gros, Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA demarează,...

Citește și :