Sute de șoferi amendați pentru că au confundat pietonala cu parcarea

157

Lipsa locurilor de parcare îi face pe mulți șoferi să pacheze neregulamentar, în Timișoara. Și cum recent alte 3 străzi au devenit pietonale, numărul spațiilor de staționare a scăzut și mai mult. Dar conducătorii auto au tot ”confundat” pietonalele cu parcări, ceea ce a dus la amendarea lor.

În ultimele patru zile, pe străzile pietonale E. Ungureanu, E. Grigorescu, G. Mușat, A. Pacha, Libertății, Gh. Lazăr, E. Savoya, V. Alecsandri și Mărășești, au fost date 247 de amenzi pentru parcare neregulamentară.

”Anterior acestor acțiuni, în luna ianuarie a acestui an, pe străzile pietonale din centrul orașului au fost aplicate un număr de alte 891 sancțiuni contravenționale ca urmare a constatărilor efectuate de polițiștii locali. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să nu parcheze în zonele în care acest lucru este interzis deoarece, pe lângă sancțiuni, pot risca și ridicarea autovehiculelor depistate în această situație”, a anunțat Poliția Locală.

Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.