Victimele accidentului din Austria sunt din Timiș. Două familii distruse, între răniți se află o fetiță

3413

Două familii din Lugoj au fost nenorocite în Austria, în accidentul despre care Banatul Azi a relatat sâmbătă, 2 februarie. Mașina în care se aflau lugojenii a fost implicată într-un accident teribil, în urma căruia a rezultat decesul unei femei. Toți ceilalți pasageri ai mașinii au fost duși la spital în stare gravă, în afară de un copil de 8 ani.

Tragedia a avut loc pe 1 februarie, mașina BMW condusă de șoferul de 44 de ani intrând pe contrasens și izbind frontal o altă mașină care mergea regulamentar. Mașina implicată era condusă de o șoferiță din Strass im Zillertal, oraș austriac aflat la granița cu Germania. Accidentul a avut loc în fața unui tunel.

În urma impactului, a rezultat decesul unei lugojence de 39 de ani, pasageră în mașină. Femeia făcea parte dintr-o altă familie de lugojeni, aflându-se în mașină pe bancheta din spate când a avut loc tragicul accident. Bărbatul care conducea mașina și fetița lui de 13 ani au ajuns la spital în comă. Transportul lor a fost asigurat de un elicopter. De asemenea, soția bărbatului, în vârstă de 38 de ani, a ajuns și ea la spital. Singurul care a scăpat fără răni a fost băiatul de 8 ani.

Chiar dacă medicii ajunși la fața locului au încercat să o resusciteze, femeia de 39 de ani și-a pierdut viața mai târziu la spital, relatează Tirol.orf.at.

sursa – lugojeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.