Traian Stancu pierde vicepreședinția Consiliului Județean Timiș. A fost exclus din ALDE

530

Unul din cele mai liniștite partide de pe la noi a întrat și el în era agitațiilor ce nu neaparat sunt un lucru bun sau rău decât într-un context dat și dacă se urmăresc ceva scopuri. ALDE a trăit o bună bucată de timp în umbra mai marelui său aliat, PSD. Acum, dacă PSD este în plin proces de „reorganizare prin plecări”, este firesc ca și aliatul său de conjunctură să înceapă mișcările.

Traian Stancu, un vechi și versat politician, a ajuns să nu mai fie agreat de propriii colegi de formațiune. A fost exclus din partid pentru motive destul de neclare. Dar cu acest prilej își va pierde și funcția administrativă pe care o îndeplinea la Consiliul Județean, cea de vicepreședinte.

După unele informații credibile partidul își va îndrepta ajutorul politic către Valentin Tudorică. Acesta este cunoscut pentru că a mai candidat la un post de primar în județ.

Traian Stancu a primit deja și decizia conducerii centrale, deci nu sunt șanse de aplanare a diferendului dintre părți. Reproșurile principale se leagă de o slabă activitate a acestuia în forul județean. Dar oficial se spune că nu și-ar fi plătit cotizația de membru.

Rămâne de văzut cum va gestiona PSD de acum încolo majoritatea ce se dovedește a fi tot mai fragilă în Consiliul Județean prin pierderea și a lui Geană Nistor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.