”O țară nu poate fi un gândac când ești un bou. Am citit asta în manualul unic”, spune Pavel Popescu

160

Seria de împunsături dintre politicieni nu ia pauza niciodată. Unele sunt doar simple șarje amicale între oameni superiori ce știu de glumă. Dar sunt și din acelea ce sunt mai dure și atacă, fiind venite din partea câte unuia dintre cei ce nu-și controlează gândurile ori vorbele.

Cele mai noi idei ale deja celebrului Liviu Pop, sunt taxate cu fermitate de Pavel Popescu, ce crede că afirmațiile primului nu fac decât să încingă relațiile cu alte țări aliate.

Deputatul liberal de Timiș, Pavel Popescu, membru al comisiei pentru buget, finanţe şi bănci are de spus câteva idei despre această nouă ieșire a colegului său de Parlament.

”Gestul unui ales al poporului român de a compara cei mai importanți parteneri ai României, SUA, Germania, Austria și Olanda, cu niște gândaci ne arată, din păcate, cât de jos este nivelul celor de la PSD.

Mai mult chiar, Liviu Marian Pop nu își recunoaște grava eroare, nu își cere scuze și continuă să fie sfidător, fără să conștientizeze că poate pune în pericol relații importante cu parteneri strategici ai României.

Cei de la PSD trebuie să se dezică de comportamentul senatorului social democrat, care a jignit într-un mod inacceptabil unii dintre cei importanți parteneri occidentali ai României.
Este inacceptabil să mai tolerăm un asemenea personaj nociv, care printre altele a contribuit și la declinul calității învățământului din România. Dovadă stau erorile descoperite recente în manualele școlare, care au fost tipărite la Editura UNICĂ, neconstituțională de altfel.

Cei de la PSD, prin personajul Liviu Marian Pop, au dat dovadă încă o dată că sunt incompetenți, ignoranți, troglodiți și prin gesturile lor sunt gata să arunce în aer relațiile pe care le-a construit țara noastră cu partenerii internaționali.

Ca o scurtă concluzie aș spune: Strict ca mărime, o țară nu poate fi un gândac când tu ești un bou. Am citit asta în manualul unic! Demisia Liviu Marian Pop!”, a spus Pavel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.