20.1 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

Ripensia ține ritmul, ASU Poli pierde din nou

Una caldă și alta rece pentru teamurile timișorene intrate sâmbătă în teren în Liga a 2-a. Ripensia a smuls un punct lângă Oradea, iar ASU Politehnica a pierdut și în Valea Jiului.

Un singur punct după prima zi a etapei a doua din liga secundă. Ripensia a salvat din nou onoarea fotbalului timișorean printr-o remiză externă, în timp ce ASU a fost învinsă din nou de o pretendentă la podiumul clasamentului. Cea de-a treia echipă timișoreană, ACS Poli, joacă duminică.

Ripensia a continuat cu încă un rezultat pozitiv după startul favorabil de campionat – victorie la Brăila – cu un 2-2 la Sânmartin în compania echipei Luceafărul Oradea. Dumiter și Monea au marcat pentru un nesperat 2-0 în favoarea roș-galbenilor la jumătatea primei reprize. Gazdele au revenit treptat și au egalat în minutul 61 dintr-un penalty. Echipa condusă de Ciprian Urican adună 4 puncte din primele două deplasări și așteaptă cu încredere primul meci acasă, derbiul local cu ACS Poli din 18 august.

Ripensia: Dobre – Ad. Popa, Burdeț, Apro, I. Toma, Stoi, Anghelina (min. 69 -M. Toma), Ungureanu (min. 61 – Mansour), G. Monea (min. 85 – Cluci), Dumiter, Bădăuță.

ASU rămâne la borna zero și după runda a doua. Poliștii au cedat în Vale Jiului în fața nou-promovatei Energeticianul Petroșani cu 1-2. Ce-i drept au avut în față o echipă solidă ce și-a anunțat pretențiile la o poziție superioară, la fel ca și adversarul din runda inaugurală – Chindia Târgoviște. Gazdele și-a luat avânt cu două goluri identice din minutele 36 și 38, în timp ce Politehnica a răspuns prin Schieb în minutul 61. Violeții așteaptă runda a treia, una în care revin acasă pentru jocul cu Luceafărul Oradea.

Politehnica: Murariu – Bilia, Mera, Scutaru (min. 43 – Ignea), Cherecheș – Nicolescu, Vidrăsan – Plămadă (min. 62 – Miholca), Bozian, Schieb – Velici (min. 86 – Bănică).

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare în acest campionat

Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a...

Timișoara găzduiește în weekend evenimente sportive pe două și patru roți

La solicitarea ACS Women in Motorsport, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat rezervarea parcării Iancu Huniade (Parcarea Modex) de astăzi,...

Citește și :