23 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Ce-a pățit o stewardesă româncă la bordul unui avion. Ai ieșit un scandal în toată regula

O stewardesă româncă a fost bătută de un pilot beat, în avionul care zbura de la Madrid în Dubai. Tânăra a depus mărturie în faţa unui judecător din Dubai, la primul termen al procesului în care este judecat pilotul.

Incidentul s-a petrecut pe 1 iunie într-un avion care zbura de la Madrid în Dubai, iar unul dintre pasageri, pilot al companiei Emirates, a început să facă scandal, forţând intrarea în cabina piloţilor şi ameninţând că are o geantă cu exploziv la el şi va arunca aeronava în aer.

Stewardesa româncă a încercat să îl liniştească pe bărbatul în vârstă de 27 de ani, dar acesta a împins-o, apoi a lovit-o şi a pus-o la podea. Apoi, furios, a îmbrâncit un alt pasager, a rupt un scaun şi capacul de la un hublou.

Pilotul pasager nu s-a oprit aici: a vrut să descalţe un alt pasager, l-a lovit şi pe acesta şi a plecat spre zona în care echipajul însoţitor ţinea băuturile, cerând bere. Liniştit relativ de mai mulţi călători şi membri ai echipajului, bărbatul s-a lovit cu capul de ecranul televizorului de pe spătarul scaunului, şi a început să ţipe că a fost atacat şi rănit de echipaj.

Înainte de aterizare, el i-a mai spus româncei că o va urmări şi o va ucide.

În cele din urmă, el a fost arestat la poarta de sosire de pe aeroportul din Dubai, iar la primul termen al procesului, pe 2 august, a recunoscut toate faptele şi a specificat că era beat şi asta l-a făcut să nu se controleze.

Sursă: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Animalele, cei mai buni prieteni ai copiilor

Trăim într-o lume tot mai tehnologizată și plină de mașinării ce tind să ia locul omului în tot ce ține de muncile mai grele....

Piețele Doina și 700 modernizate, după sărbătorile pascale

Cu investiții în derulare în piețele Badea Cârțan, Lipovei și Piața de Gros, Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA demarează,...

Citește și :