Ce-a pățit o stewardesă româncă la bordul unui avion. Ai ieșit un scandal în toată regula

180

O stewardesă româncă a fost bătută de un pilot beat, în avionul care zbura de la Madrid în Dubai. Tânăra a depus mărturie în faţa unui judecător din Dubai, la primul termen al procesului în care este judecat pilotul.

Incidentul s-a petrecut pe 1 iunie într-un avion care zbura de la Madrid în Dubai, iar unul dintre pasageri, pilot al companiei Emirates, a început să facă scandal, forţând intrarea în cabina piloţilor şi ameninţând că are o geantă cu exploziv la el şi va arunca aeronava în aer.

Stewardesa româncă a încercat să îl liniştească pe bărbatul în vârstă de 27 de ani, dar acesta a împins-o, apoi a lovit-o şi a pus-o la podea. Apoi, furios, a îmbrâncit un alt pasager, a rupt un scaun şi capacul de la un hublou.

Pilotul pasager nu s-a oprit aici: a vrut să descalţe un alt pasager, l-a lovit şi pe acesta şi a plecat spre zona în care echipajul însoţitor ţinea băuturile, cerând bere. Liniştit relativ de mai mulţi călători şi membri ai echipajului, bărbatul s-a lovit cu capul de ecranul televizorului de pe spătarul scaunului, şi a început să ţipe că a fost atacat şi rănit de echipaj.

Înainte de aterizare, el i-a mai spus româncei că o va urmări şi o va ucide.

În cele din urmă, el a fost arestat la poarta de sosire de pe aeroportul din Dubai, iar la primul termen al procesului, pe 2 august, a recunoscut toate faptele şi a specificat că era beat şi asta l-a făcut să nu se controleze.

Sursă: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ