17.2 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

Pas important pentru desființarea „baricadei” din Calea Martirilor

”Baricada” de pe Calea Martirilor poate fi dărâmată. Cel puțin din punctul de vedere al regiei de termoficare care avea conducte în aceasta. Potrivit Colterm, rețelele au fost deja mutate.

În vederea desființării estacadei de conducte de la intersecția străzilor Calea Martirilor și Mareșal Constantin Prezan/Mareșal Alexandru Averescu (fostă Lidia), încă din luna mai COLTERM a demarat lucrările pentru pozarea în subteran a magistralei de termoficare. Termenul pentru finalizarea lucrărilor era prevăzut pentru finele lunii august. COLTERM a reușit să ducă la final lucrările de introducere în subteran a magistralei de termoficare cu o lună de zile înainte de termenul limită”, transmite Colterm.

Reprezentanții regiei promit că de acum încolo locuiitorii din zonă nu se vor mai confrunta cu situația neplăcută de a nu avea apa caldă. Demolarea estacadei face parte din proiectul de lărgire și modernizare a Căii Martirilor, de la iintersecția cu strada Mareșal Constantin Prezan până la ieșirea din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii”

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Prohodul Domnului, tradiții și obiceiuri din Vinerea Mare

În Vinerea Mare, fiul lui Dumnezeu Isus Hristos a fost răstignit pe cruce și pus în mormânt. Această zi se mai numește Vinerea Seacă...

Citește și :