20.1 C
Timișoara
miercuri 8 mai 2024

Concurs! Cine credeți că este infractorul zilei în județul Caraș-Severin?…

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul având permisul suspendat, conducerea unui vehicul fără permis şi furt între rude, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul de recoltare a mostrelor biologice de sânge.
###
În data de 15 martie 2016, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată telefonic de către angajaţii unui supermarket despre faptul că au prins o persoană care a sustras bunuri din magazin.
La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţist – jandarm care a  identificat pe T. M., de 85 ani, din Bocşa, stabilindu-se că aceasta a sustras produse cosmetice…
###
Tot în data de 15 martie 2016, în oraşul Oţelu Roşu, în cartierul Mal, pe strada Principală, a fost depistat în trafic un autoturism condus de T.C.A., de 18 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.
###
În municipiul Caransebeş, pe str. Libertăţii, în timp ce B.S., de 19 ani, din localitate, conducea un autoturism în direcţia Caransebeş – Orşova s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism condus de S.M., de 18 ani, din Luncaviţa, încălcând marcajul longitudinal continuu.
La intersecţia cu str. Efrem Zacan autoturismul care rula în faţă a încercat să vireze stânga moment în care a fost lovit de autoturismul condus de B.S.
În urma coliziunii autoturismul angajat în depăşire a derapat continuând deplasarea spre dreapta până la intersecţia cu str. Primăverii unde a ieşit de pe carosabil, a lovit şi rupt un stâlp metalic de susţinere a semaforului şi a rămas imobilizat pe trotuar.
În urma producerii accidentului, din autoturismul condus de B.S. au suferit vătămări corporale 2 pasageri – D.A.B., de 19 ani, din Caransebeş şi C.C.I., de 18 ani, din Sacu, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş, primul a fost transferat la Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara, iar al doilea a refuzat internarea.
Din cercetările efectuate a rezultat că, în jurul orelor 20.00, în incinta unui bar din Caransebeş, C.C.I. a sustras cheile autoturismului de la deţinătorul acestuia, după care a sustras autoturismul şi l-a condus pe drumurile publice din Caransebeş fără a poseda permis de conducere, iar mai apoi i-a încredinţat autoturismul pentru a fi condus de către B.S. care avea permisul de conducere suspendat.
În cauză, au fost întocmite acte procedurale faţă de B.S. pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul având permisul suspendat, iar faţă de C.C.I. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi furt între rude.
###
Pe DJ 586A, în  Dognecea, a fost depistat în trafic un autoturism  care prezenta avarii în partea din faţă, acesta era condus de G.G., de 45 ani, din comuna Târnova.
În urma testării alcooltest, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă  din Reşiţa unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
###
Postul de Poliţie Topleţ a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că, la intrare în satul Bârza, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că un minor din satul Bârza a sustras autoturismul, proprietatea  lui T.G., şi l-a condus pe DN 6, între satul Bârza şi Topleţ, iar la întoarcere a acroşat cu partea dreapta faţă un alt autoturism parcat pe marginea drumului, la intrare în satul Bârza.
În urma testării alcooltest a minorului, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Orşova, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :