11.2 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Tristețea unei mame din Banat care își caută copilul, dispărut acum 20 de ani. Ce mai așteaptă biata femeie, în pragul amurgului!

Ioana Gheorghe(64 de ani) este din Lugoj şi, de aproape două decenii, plânge neîncetat şi vrea să-şi găsească băiatul. De-a lungul timpului s-a agăţat de tot felul de informaţii, pe care le-a primit de la rude şi cunoscuţi şi a cercetat fiecare variantă care ar fi putut să o ducă la fiul său.

Chiar dacă au trecut atâţia ani de când nu nu mai ştie nimic despre el, femeia nu renunţă. Laurenţiu Vasile Gheorghe ar trebui să aibă astăzi 43 de ani.  După ce a avut mai multe proiecte care au eşuat aici, în România, în 1999, tânărul a decis să plece în Grecia, la nişte rude, ca să-şi găsească un loc de muncă. A plecat de acasă, dar părinţii au primit telefon, de la cei care îl aşteptau, că Laurenţiu nu a mai ajuns. După numai câteva zile, fiul îşi suna părinţii din Istanbul. “M-a rugat să-i fac rost de o adresă a unor cunoscuţi care lucrau acolo. I-am zis să se întoarcă acasă şi l-am întrebat ce caută acolo, că noi ne înţelesesem altceva. Am auzit cum mi-a închis telefonul şi din acel moment eu nu mai ştiu nimic de el”, povesteşte Ioana Gheorghe.

De atunci, Ioana face zeci de demersuri la autorităţi, însă nimeni nu a ajutat-o să-şi găsească copilul.

Chiar dacă are 64 de ani a învăţat să folosească calculatorul şi reţelele de socializare, unde a creat un grup “Gheorghe Vasile Laurentiu MISSED!!!” şi un cont personal, pe numele Ioana Gheorghe. Prin intermediul acestora postează aproape zilnic mesaje disperate pentru a-şi găsi băiatul. În urmă cu câţiva ani, a reuşit, cu ajutorul unui poliţist, să facă un portret al băiatului, aşa cum ar arăta el acum, iar fotografiile le postează neîncetat pe Internet.

sursa: lugojeanul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

„Ora de Autoîngrijire” – întâlnirile în care timișorenii pot învăța cum să se descurce cu o boală cronică

„Ora de Autoîngrijire”, este un eveniment dedicat persoanelor diagnosticate cu boli cronice, cu afecțiuni oncologice sau non-oncologice. Cei care doresc au ocazia să participe...

Cutremur în vestul țării, în această dimineață

În dimineața zilei de 30 aprilie la ora 08:42:05 (după ora locală a României) s-a produs în Serbia, la graniță cu România un cutremur...

Citește și :