Accident grav soldat cu un mort și patru răniți pe o șosea din vestul țării!

2984

O persoană a murit și alte patru au fost grav rănite, duminică seara, într-un accident produs pe DN7, între Deva și Simeria, în dreptul localității Sântuhalm.

acc frontalPotrivit primelor informații, un om a murit și alte patru persoane au fost grav rănite, fiind vorba despre trei femei și un copil.

UPDATE: În accident au fost rănite 3 femei și un copil.

Se pare că tragedia s-a produs în urma unui impact frontal între două autovehicule.

„Duminică, în jurul orei 20.40, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Hațeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, din direcția Deva spre Simeria, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat care conducea regulamentar un autoturism înmatriculat în jud. Hunedoara. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care circula regulamentar (un bărbat de 41 de ani din Simeria) si rănirea a 4 persoane: conducătorul auto de 44 de ani si 3 pasageri din autoturismul condus de acesta, care au fost preluați de echipajele medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, ancheta urmâand a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier”, potrivit IPJ Hunedoara.

sursa: hunedoaralibera.ro

foto: hunedoaralibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.