Pe zero în anul 2018! ACS Poli pierde și cu Iașiul

108

ACS Poli rămâne fără victorie și după al treilea meci al anului. Timișoara a pierdut și jocul cu Politehnica Iași, scor 1-2, duminică seara și rămâne singura echipă fără punct câștigat în 2018.

ACS Poli nu pare să își fi rezolvat problema în acest început de an 2018. La al doilea meci cu Leo Grozavu pe bancă, violeții au fost îngenunchiați de o echipă cu pretenții la play-off. Iașiul a fost echipa mai bună dumincă seara, pe Dan Păltinișanu, și a plecat acasă cu toate punctele.

Platini (minutul 11) și Cristea (minutul 26) rezolvaseră partida în mare parte, în timp ce gazdele au avut forța de a puncta doar în final, de la punctul cu var, prin Vașvari după un penalty scos de proaspăta achiziție – Roman. Era minutul 88, mult prea târziu pentru ca Poli să mai poată spera ceva de la acest joc.

Misiunea bănățenilor se complică tot mai mult, în condițiile în care nu au adunat nici măcar un punct din trei jocuri. Poli staționează pe locul 10 cu 26 de puncte, doar cu șapte mai multe decât prima poziție ce aduce emoții – locul de baraj. Violeții nu au prea multe șanse de a aduna mai multe nici în ultima rundă a sezonului regular. Peste o săptămână Poli merge la Craiova pentru duelul cu una dintre pretendentele la titlu.

ACS Poli: Straton – Oliva, Melinte, Akaki (32 – Enescu), Ciucur – Artean, Vașvari – Munteanu, Popovici (81 – Croitoru), Bîrnoi – Drăghici (60 – Roman).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.