Soare cu… dinți, în Banat! Ce se întâmplă cu vremea la început de săptămână!

264

Astăzi, vremea va fi apropiată de normalul termic. Cerul temporar noros, va prezenta înnorări mai accentuate spre seară și noaptea când local în Banat și pe arii restrânse în Crișana vor fi precipitații mixte. La munte și în sudul Banatului va ninge și se va depune strat proaspăt de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat din sector nordic și estic, cu intensificări în sudul Banatului și pe creste. Izolat va fi ceață posibil persistentă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 7 grade, iar cele minime între -3 și 2 grade.

Mâine, vremea va deveni închisă și umedă. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie la câmpie, mixte la deal și ninsori la munte. Izolat cantitățile de apă cumulate vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab la moderat din sector estic, cu intensificări temporare în sudul Banatului și la munte unde rafalele vântului vor depăși 55-65 km/h, viscolind ninsoarea. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade, iar cele minime între -2 și 2 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ